NATIONAAL CULTUREEL BESEF

Het Nederlands Nationaal cultureel centrum is erg noodzakelijk en de wens om dit centrum te realiseren moet niet opgegeven worden, want het is in het belang van het vaderland.

Wat betreft de vaderlandse definitie, gaat het niet om de meerderheid of een minderheid, maar om de totaliteit (Volkseenheid).

De oprichting van het Nederlands Nationaal cultureel centrum is ontstaan vanuit de morele plicht aan het vaderland. Die morele plicht is een ongeschreven grondwet.

  • Wat is de Nationale culturele boodschap van het Nederlandse Koninkrijk?
  • Heeft deze culturele boodschap een werkelijk Nationale visie?

Wij geloven dat de culturele basis van een vrije moderne natie als de Nederlandse natie, moet uitgaan van haar intellectuele motieven. En haar doel moet zijn gericht op de evenwichtige maatschappelijke belangen met gelijke aandacht voor leefbaarheid en de kunst.

NATIONAAL BESEF is een constant en fundamenteel traject en het is één van de belangrijkste bouwstenen van
HET NATIONALE CULTURELE CENTRUM

Deze maakt gebruik van middelen zoals audio-visuele en andere presentaties en wil hiermee zijn doel uitstralen, zodat het Nationaal cultureel bewustzijn vergroot wordt. Door te presenteren of door het leveren van informatie over de verschillende aspecten van het leven in het Nederlands koninkrijk.

Sinds de oprichting van het Nederlandse koninkrijk tot aan vandaag heeft efficiëntie geleid tot het produceren van deze aspecten van onze culturele geschiedenis, zoals:

Zo’n traject biedt een concrete voorlichting en bouwt aan een Nationale culturele band van burgers onderling vanaf hun kindertijd, bijvoorbeeld in de vorm van schoolreisjes.

Ook voor de toeristen en andere gasten van het Nederlands Koninkrijk kan dit een belangrijke ingang naar de Nederlandse Nationale Cultuur zijn.

STICHTING ORIGINALITEIT VAN DE NEDERLANDSE IDENTITEIT